مواد لازم:
كنسرو ذرت= یك قوطی
میگو پخته خرد شده= یك فنجان
خیار شور= نصف فنجان
نخود فرنگی= نصف فنجان
هویج آب پز= 3 عدد
كرفس خرد شده= یك فنجان
گوجه فرنگی خرد شده= یك فنجان
آب لیمو= 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون= 3 قاشق سوپخوری
سس مخصوص گوشت= نصف فنجان
نمك و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس گوشت :
آب گوشت= 2 فنجان
آرد= یك قاشق سوپخوری
كره یا روغن مایع= 50 گرم
آب لیمو= 2 قاشق سوپخوری
شوید خشك =یك قاشق مرباخوری
خردل= 2 قاشق سوپخوری
شكر= یك قاشق مرباخوری
نمك و فلفل =به مقدار لازم

طرز تهیه:
خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می كنیم . سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، كرفس و خیار شور را باهم مخلوط می كنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم . در یك دیس گرد چند برگ كاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ كاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین كنیم .
طرز تهیه سس گوشت : آرد و كره یا روغن مایع را كمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می كنیم و مرتب سس را هم می زنیم تا صاف و یكنواخت شود. آب لیمو ، شكر ، خردل ، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شوید را به سس آماده شده اضافه می كنیم. از این سس می توان برای سرو انواع گوشت های گرم و سرد استفاده نمود.